Vicent-Sorli1OPINIÓ
Vicent Sorlí, PSPV-PSOE de Bétera

Hola Rosa que et passa?, tens els ulls rojos

-Ai Vicent, hui estic trista, des dels setze anys he estat al costat del meu marit i ara que no esta el trobe molt a faltar.

– És molt dur, però mira, lo que  jo faig en estos casos és acudir als records, als bons records, i això mateix has de fer  tu, emparar-te en eixos bells moments que l’amor vos va donar.

És part de la conversa que vaig tindre amb Rosa, eixe matí que ella es trobava trista.

La tristesa és un sentiment, que quan menys t’ho esperes et va emboirant a poc a poc, on hi ha dies que t’afecta més i és més persistent i en altres basta beure’t una cervesa, o dos, per a què la malta fermentada s’apodere d’eixe setiment negatiu i el teu cos senta un cert alivio.

Quantes cerveses hauré de prendre aquest estiu?

Lliges el que ha passat a Àustria, on els analistes polítics asseguren que una de les causes de la perillosa pujada que ha tingut la ultradreta,  ha estat en el vot juvenil (a Àustria es pot votar als setze anys) i una cervesa.

Veig la incapacitat incomprensible, amoral i antisocial d’Europa per solucionar el problema dels  què fugen de la guerra, i una altra cervesa.

Assistic mediàticament al matrimoni de conveniència, on la paraula amor en realitat vol dir “sorpasso”  i cervesa al canto,  altra.

Me n’adone de la bascosa guerra de les diferents empreses mediàtiques, amb els seus periodistes i contertulians estreles, estos amb nomina clar, i apague la televisió i òbric un pot de cerveza.

“Demasiadas cervezas”, com diu la cançó, crec que faré el mateix que li vaig suggerir a Rosa eixe matí que ella es trobava trista, em refugiaré en els records, eixos que l’amor en alguna ocasió ens dóna, de segur  que entre ells, els bells records i una cervesa fresca, podre suportar tot el que tenim i el que se’ns pot vindre damunt.

Abans d’acabar este escrit, que a primera vista pot paréixer, però només paréixer, un tant etílic, vull deixar constància que per a digerir els abusos d’alguns  il·lustres engominats del Partit Popular: Gürtels, Taules, Púniques, regals d’obstentositat supèrflua, “putitas de confianza”, etc no hi ha prou cervesa en este país.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment