WhatsApp-Image-2017-09-11-at-21.44.361Del 7 al 16 d’agost va tindre lloc el “Police and Fire Games de Los Angeles” (WPFG). En aquest campionat mundial de Policies i Bombers va participar el policia local de Bétera, Sergio Gómez, que va quedar subcampió en la modalitat “Men’s physique de culturisme (bodybuilding)”.

Es tracta d’un esdeveniment atlètic biennal, obert al personal actiu i retirat de la policia i bombers a tot el món. La federació de la WPFG és un braç de la federació atlètica de la policia de Califòrnia, una organització sense ànim de lucre americana.

Els Jocs Olímpics de la Policia de Califòrnia es van dur a terme per primera vegada el 1967. El concepte va evolucionar al llarg dels anys i va conduir en 1983 a la creació de l’esmentada Federació Mundial de Focs de Policia i Bombers.

Dos anys més tard, en l’any 1985, els primers Jocs Mundials de Policia i Bombers es van celebrar a San José, Califòrnia, Estats Units, amb prop de 5.000 competidors. Avui en dia, els Jocs atrauen uns 10.000 participants.

En aquesta competició participa gent molt preparada en diversos àmbits.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment