EFE: Imatges d'arxiu(EFE) La Policia Nacional ha detingut un jove de 21 anys com a suposat autor dels delictes de maltractaments, coaccions i agressió sexual cap a la seua exparella. Aquesta no s’havia atrevit a denunciar-lo perquè l’amenaçava amb la publicació de vídeos de contingut sexual.

Segons fonts de la Policia Nacional, l’agressor, espanyol i sense antecedents policials, mantenia un “fort control” sobre la víctima a la qual “donava cops sistemàticament com a joc” i l’obligava a tenir relacions sexuals “amb gran violència”.

Durant la relació amb el detingut, la jove havia acudit a urgències per problemes mèdics fruit de les relacions sexuals violentes a la qual era sotmesa i, després de la relació, ha necessitat tractament psicològic.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement dels agents que una jove podria ser víctima de maltractaments per part de la seua exparella, des que va començar la relació el desembre de 2015 fins al moment, tot i que la relació havia acabat el febrer de l’any passat.

Segons les investigacions de la policia la víctima patia nombroses vexacions com insults o persecucions per saber amb qui es veia.

Una vegada finalitzada la relació, el detingut li havia amenaçat de publicar a internet els vídeos de contingut sexual que guardava en el seu mòbil i, per aquest motiu, i “per la por de que posara fi a la seua vida”, la víctima no havia denunciat els fets fins a la data.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment