El Saló de Plens del Castell de Bétera acollirà aquest dilluns, 02 de juliol, el Ple Ordinari del mes a les 19.00 hores.
Entre els temes que es portaran a la sessió cal destacar l’expedient sobre autorització a la Fundació laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, la constitució d’hipoteca sobre del dret de concessió de domini públic de la parcel·la EQ-1 del Sector I-3 L’Horta Vella i, d’altra banda, la concessió de prestacions socials econòmiques en matèria de Serveis socials.
A continuació, plasmem l’Ordre del dia:

  1. RÈGIM JURÍDIC.-Aprovació, si escau de l’acta de la sessió anterior núm. 06 de 7 de maig de 2018.
  2. RÈGIM JURÍDIC.-Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
  3. RÈGIM JURÍDIC.-Control i fiscalització de les resolucions de l’Alcaldia dictades des de l’última sessió plenària ordinària.
  4. RÈGIM JURÍDIC.-Dació de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l’última sessió plenària ordinària.
  5. INTERIOR.-Expedient sobre autorització a la Fundació laboral de la Construcció de la Comunitat Valenciana, la constitució d’hipoteca sobre del dret de concessió de domini públic de la parcel·la EQ-1 del Sector I-3 L’Horta Vella, atorgat el 20 de juliol de 2011.
  6. SERVEIS SOCIALS.-Expedient sobre modificació de l’Ordenança Reguladora de les Bases específiques per a la concessió de prestacions socials econòmiques en matèria de Serveis socials.
  7. RÈGIM JURÍDIC.-Precs i preguntes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment